Ett par klick från din drömpool

Är du arkitekt, företag eller privatperson? Välkommen att höra av dig till oss för att komma igång med ditt nästa projekt.

Letar du efter inspiration? Utforska gärna vår Instagram och LinkedIn.

Kontakta oss

Vi som driver Steelpool

Torbjörn Frantsi

Torbjörn Frantsi, Marknadschef

Torbjörn Frantsi har en gedigen erfarenhet inom pool- och spabranschen. Med en imponerande karriär som sträcker sig ända tillbaka till 1989 har han dessutom arbetat med en imponerande bredd av projekt. Torbjörn har bland annat projektlett uppdrag på Ericsson, Gambo och Tetra Pak. Med en kombination av teknisk expertis, ett brinnande intresse för innovation och en stark känsla för affärsstrategi tar Torbjörn säkert ditt projekt i hamn.
Robert Brauns

Robert Brauns, VD

Robert Brauns är expert inom rostfritt stål, med en karriär som spänner över mer än tre årtionden. Med lång erfarenhet av licenssvetsning, verkstadsproduktion och installation av stålpooler grundade han Steelpool 2004. Fram tills idag har Robert varit VD och installationsansvarig för spännande projekt världen över, inklusive destinationer såsom Israel, England, Hongkong och Los Angeles. Det gör honom till en trygg partner som framgångsrikt kommer att förverkliga ditt nästa projekt.