The Well

The Well

Spa & Hotell

När stål möter vatten

Det är något som händer när stål möter vatten. Särskilt i det ögonblick då solens strålar reflekteras i de eleganta formerna och den spegelblanka ytan. En upplevelse vi förälskat oss i, och tagit till vara på, i över 20 år. Det gör oss inte bara till romantiker, vi är även experter och äldst i den skandinaviska branschen när det kommer till att tillverka pooler i stål.

Ett svenskt hantverk

I över två decennier har vi tillverkat pooler av svenskt stål. Ett arbete vi är stolta över och som gör oss till en av de första i branschen att forma vatten med stål. Med kontor i bland annat Eskilstuna, och produktionsanläggning i Landskrona, tillverkas alla våra pooler i ett nära samarbete med erfarna arkitekter och dig som kund. Vårt dedikerade team strävar alltid efter att skapa pooler som överträffar alla förväntningar. Ett genuint svenskt hantverk som kommit att uppskattas världen över.

Stord Hotel

Stord Hotel

Spa & Hotell

Från vision till verklighet

Med stål förvandlar vi vision till verklighet. Tack vare stålets flexibla förmåga att forma vatten kan vi skapa pooler i ändlösa stilar och storlekar. Oavsett om du önskar en infinitypool med svävande kant, en naturlig utomhuspool som smälter samman med omgivningen eller en lyxig inomhuspool. Förutom flexibilitet bjuder det slitstarka materialet på evig hållbarhet. Med en pool i stål får du, med andra ord, inte bara njutning för stunden – det är en investering för framtiden.

Boka ett möte

Har du en idé, dröm eller vision du skulle vilja bolla med oss? Vi lyssnar alltid och hjälper dig gärna att förvandla den till verklighet.

Kontakta oss