skip to Main Content
Feature-image-Holmlia
Holmlia Simhall, Norway

Holmlia Bad renoveras och blir som nytt

Till Oslo har vi SteelPool Sweden AB fått ordern att renovera simbassängen i Holmlia Bad med rostfritt stål.

Simbassängen har totalrenoverats med rostfritt stål och blivit uppdaterad till en simtävlingsbassäng med startpallar, vändbrätten i acryl, undervattensbelysning, banmarkeringar och simlinor.

Simbassängen har fått ett specialanpassat lyftplan för rörelsehindrade.

I simhallen har vi även installerat en ny liten barnbassäng för de minsta.

[bsk-pdf-manager-list-category id=”9″]

Saxat från Dagsavisen.no vid invigningen:

Inuti en bombsäker bergshall ligger det mysiga Holmlia-badet. Området Holmlia utvidgades i mitten av det kalla kriget, då skydd sågs som en nödvändighet. Smarta huvuden slogs samman och fann att det var möjligt att kombinera idrottshallar, simbassänger och skyddsrum. Således sprängdes stora hallar ut under bergen i Holmlia, och 1983 var simbassängen klar, den senaste som har byggts i Osloområdet.

Vi är oerhört stolta över att vi under de senaste åren har uppnått en förändring av takten i investeringar i offentliga bad och idrottsanläggningar i Oslo.

Omklädningsrummen är helt nya och är nu utrustade med HC-garderob och HC-hiss. Ett helautomatiskt rengöringssystem med sandfilter, återanvändning av spolvatten och akustisk dämpning har installerats i både simhall och garderober, säger Eli Grimsby, chef för kultur och sport.

 

För mer information
Kontakta SteelPool på 016-14 99 30
eller använd kontaktformuläret här

Sök