skip to Main Content
Tavlingsutrustning-tillbehor
Tävlingsutrustning & tillbehör

Startpallar

Våra startpallar av rostfritt stål kan anpassas helt efter era önskemål för att passa in i er simanläggning.
Startpallarna levereras antingen elektrolytpolerade eller pulverlackade.

Startpallarna tillverkas helt i rostfritt stål i kvalitet EN 1.4404. Startplattan och dess framkant är alltid lackad med halkskyddsfärg för att erhålla en god halksäkerhet.
Startpallen levereras antingen elektrolytpolerade eller pulverlackerade, för ökad korrosionsbeständighet. Pulverlackering i fritt vald RAL-kulör, normalt lackas de i 9010. Handtagen är tillverkade av rostfritt polerat rör.
Startpallen bultas till fast underlag med infästningsdetaljer anpassade för underlaget.

Vändbrätten

Våra vändbrätten är demonterbart fixerade i två rostfria låsbara fästen, de tillverkas av rostfritt stål och kan anpassas helt efter era önskemål för att passa in i er simanläggning. De är anpassade till internationella mått för tävlingssimning, fästen till simlinor sitter antingen i eller mellan vändbrätten. Rostfri vagn för transport av brättena offereras på begäran.

Vändbrätten tillverkas helt i rostfritt stål i kvalitet EN 1.4404. Vändbrätten levereras antingen elektrolytpolerade eller helbetade, i undantagsfall pulverlackerade.
Infästningsrören är tillverkade av rostfritt polerat rör. Bredd och design av vändbrätten beror på om ni önskar ha integrerade simlinefästen och simbanornas bredd.

Trappor

SteelPool tillverkar trappor och trappor för rörelsehindrade i enlighet med era behov och önskemål. Normalt sätts trapporna fast i golvfästen i överkant, nertill har de ställbara fötter. Till våra bassänger i rostfritt stål installerar vi integrerade trappor och ramper.

Trapporna tillverkas helt i rostfritt stål i kvalitet EN 1.4404. Handledare och övriga rör är tillverkade av rostfritt polerat rör. Stegytor i trappor är både präglade och blästrade, för god halksäkerhet. Till ramper är rampytan präglad. Önskar ni så kompletterar vi in trappans sida med ett undersimningsskydd.

Räcken

Räcken och handledare kan utföras helt enligt era önskemål. Tillverkning sker antingen helt i vår produktion eller i vår produktion med avslutande justering och montage hos er, allt beroende på design och storlek.

Räcken och handledare tillverkas helt i rostfritt stål i kvalitet EN 1.4404. Handledare och övriga rör är tillverkade av rostfritt polerat rör. Infästning kan ske till ingjutna fästen, bultad infästning eller att själva räcket gjuts in. Skyddsräcken fylls antingen med härdat glas eller med polerade rör.

Lejdare

SteelPool tillverkar specialdesignade lejdare efter era behov och önskemål. Olika placering och utformning av överloppsrännor innebär ofta att en standardlejdare inte kan installeras, ni behöver i stället en speciallösning. Vi kan även komma med förslag på färdiga lösningar. Till våra bassänger i rostfritt stål installerar vi integrerade lejdare.

Lejdare tillverkas helt i rostfritt stål i kvalitet EN 1.4404. Handledare och övriga rör är tillverkade av rostfritt polerat rör. Infästning sker normalt till ingjutna fästen i bassängvägg och uppe på bjälklag. Stegytor är både präglade och blästrade, för god halksäkerhet.

Infästningar / ingjutningsdetaljer

SteelPool kan leverera alla typer av infästningar ni kan behöva till ert bad. Infästningar gjuts in, svetsas fast eller bultas till underlaget.

Alla infästningar tillverkas helt i rostfritt stål i kvalitet EN 1.4404. De synliga delarna är polerade. Infästningar finns för vertikal och horisontell infästning. Vi rekommenderar att infästningarna / ingjutningsdetaljerna ansluts till jord, för att öka livslängden på erat bad.

Undervattensfönster

SteelPool tillverkar undervattensfönster och genomskinliga skiljeväggar. Produkterna tillverkas i olika form och storlek samt för olika djup.

Allt infästningsmaterial tillverkas helt i rostfritt stål i kvalitet EN 1.4404. Glaset är av härdat laminerat glas eller av akryl. De synliga delarna är polerade. Infästningar finns för vertikal och horisontell infästning. Vi rekommenderar att infästningarna / ingjutningsdetaljerna ansluts till jord, för att öka livslängden på erat bad.

 

Hör av dig till oss så kan vi tillsammans ta fram och anpassa tävlingsutrustning efter era önskemål.

Sök