skip to Main Content
Elements_spa
Spapooler

Kundanpassade produkter ända ner till millimeteranpassning

Våra spapooler kan oftast tillverkas som en komplett enhet, vilket underlättar montaget av den ofta mycket avancerade utrustningen.

Spakunden eftersträvar ofta en specifik känsla eller funktion till sin spaavdelning och detta löser vi antingen via flera spapooler med olika funktioner eller färre spapooler med mer funktioner.

Även ett spapoolsprojekt påbörjas oftast med ett tätt samarbete mellan kundens arkitekt och vår designavdelning.

Sätt dig skönt till rätta i ett spaparadis och njut av en spapool från SteelPool Sweden AB. Flödet av vattnet, luften, färgerna och dofterna kommer att fylla dig med harmoni, lugn och ro.

Exklusiviteten med rostfritt stål erbjuder estetiska kvaliteter, hygieniska egenskaper och korrosionsbeständighet.

Det är ett mycket attraktivt och innovativt material för att skapa unika, framstående och eleganta utrymmen som alltid möter människors förväntningar

[bsk-pdf-manager-list-category id=”4″]

Lite feedback från några kunder

Vi har valt att inte bygga bort vintern, vi har byggt in den. I Aurora Spa kan du röra dig mellan inne och ute, mellan värme och kyla, mellan snö och vatten, mellan mörker och ljus. Sitt inomhus och blicka ut över de vintervita vidderna genom panoramafönstren eller känn polarvintern smeka dig på kinderna när du sitter i det ljuvligt varma vattnet i deras utomhuspool.

Har du turen med dig får du också se ett färgsprakande norrsken dansa på den sammetssvarta stjärnhimlen. Därav namnet, Aurora Spa, vi vill visa vilka möjligheter och kontraster polarvintern erbjuder.

Aurora Spa, Camp Ripan i Kiruna

Spafyren är huset vid havet, fullt av rekreation, välmående och avkoppling. En plats som ger nya krafter. Ett spa där ditt välbefinnande alltid står i fokus.
I Spafyren vilar en rofylld atmosfär som hjälper dig att varva ner och låta vardagsstressen sjunka undan.
Med havet som närmaste granne rymmer Spafyren ett flertal olika pooler, bastur, lounge, hälsobar och trivsamma sällskapsytor.

Som kronan på verket finns ett soldäck med en lugn pool och solsängar uppe på taket med direkt utsikt över Bottenhavet.

Spafyren på Pite Havsbad, i Piteå

Sök