skip to Main Content
mta-img_0025
Simbassänger

SteelPool Sweden AB tillverkar arkitektritade simbassänger och spa-anläggningar av rostfritt stål efter era önskemål och behov. Vi har även ett stort sortiment av färdiga lösningar och installerade projekt. Våra bassänger kan byggas i alla tänkbara former. Med det rostfria stålet får ni en bassäng som håller i generationer!

Det rostfria stålet är ett idealiskt material till simbassänger. Rostfritt stål är absolut tätt, lättviktigt och har elastiska egenskaper. En bassäng i rostfritt stål kan byggas med helt självbärande väggar, vilket ger er en avsevärt kortare byggtid än en traditionell kakelbassäng. Stål är lätt att underhålla, vilket ger lägre kostnader under anläggningens livslängd.

All utrustning och anslutningar svetsas tätt till bassängen, inget installeras med packningar eller liknande osäkra lösningar. Rostfritt stål är lättviktigt och återvinningsbart. Stålet är oöverträffat ur hygienisk synpunkt då det saknar fogar där föroreningar och bakterier som stafylokocker och kolibakterier, eller alger kan få fäste. En stålbassäng behöver aldrig tömmas för att renovera skadade och lösa kakelplattor – vi har inga!

Med vår specialdesignade botteninloppskanal får ni ett effektivt vattenspridningssystem som överträffar det hos kakelbassänger och tillsammans med vår fogfria design ger en lägre dosering av kemikalier. En simbassäng tillverkad av rostfritt stål är stilren och otroligt vacker!

Sök