skip to Main Content

Eidebakken Skole, Eidebakken, Norge

Eidebakken skola, i närheten av Tromsö, har fått en ny kombinerad terapi- och simträningsbassäng

12.5 x 8.5 x 1.1 – 2.1
Ny sim- och terapibassäng med simtävlingsutrustning, undervattensbelysning och blästrad ramp för enkelt användande.

Pyramidpräglad botten (som alltid hos oss) för halksäkerhet och ljusbrytning. Lock till botteninloppskanaler är även utbytbara FINA banmarkeringar.

Läs mer
Ny kombinerad terapi- och simträningsbassäng

 

Saga Care, Senior living Seinäjoki, Finland

Nytt fullservicehus med terapibassäng för de äldre i Seinäjoki, Finland

4.0 x 3.6 x 1.35
Ny terapibassäng med trappa och skimmer till Saga Care, Senior living.

Bassängen tillverkades fullt färdig i två delar vilka plastades, fraktades och kranades in på plats för slutlig sammansvetsning

Rindalshuset, Rindal, Norge

Flerbrukshuset Rindalshuset i Rindal har fått en efterlängtad uppfräschning av sin kombinerade terapi- och simträningsbassäng.

12.5 x 10.5 x 0.9 – 1.6
Sim- och terapibassäng med förhöjda kortsidor, trappa och lejdare.

Den underliggande bassängen läckte och kunden var inte helt nöjd med den sänkta vattenytan och vattendjupet.

Vi har installerat en ny bassäng i den befintliga, lyft vattenytan till golvnivå och givit den nya bassängen en modern flödeskapacitet med renat och fräscht badvatten.

Läs mer
Uppfräschning av kombinerade terapi‐ och simträningsbassäng

 

Berglagssjukhuset, Fagersta, Sverige

Sjukhuset är byggt ut med en ny modern flygel, med en terapibassäng med höj‐ och sänkbart mellanbotten, JetSwim och undervattensfönster.

11.7 x 5.0 x 2.1
Terapibassäng med höj‐ och sänkbart mellanbotten, från 0,0 till ‐1,8 m. Terapibassängen innehåller även en parallellogramtrappa, ett stort lyftplan för två rullstolar eller en bår, infällbara handledare efter alla bassängväggar och undervattensfönster med bakomvarande belysning.

3.1 x 5.0 x 2.1
Mindre terapibassäng med trappa Jet Swim – simträning, infällbara handledare efter alla bassängväggar och undervattensfönster med bakomvarande belysning.

Parkbadet, Sandviken, Sverige

Simhallens terapibassäng är renoverad med en ny bassäng och en höj‐ och sänkbar mellanbotten. I totalentreprenaden ingick även borttagande av befintlig bassäng samt renovering av hela terapirummet.

11.6 x 7.0 x 2.0
Terapibassäng med höj‐ och sänkbar mellanbotten, från 0,0 till ‐1,8 m. Terapibassängen innehåller även en parallellogramtrappa, ett lyftplan för en rullstol, infällbara handledare efter bassängväggar och 10 st undervattensbelysningar.

Onøy Svømmehall Lurøy, Norge

Skolan på Onøy har fått en tillbyggnad med en mindre simtävlingsbassäng med både startpallar, banmarkeringar och simlinor, kanske är det här Norges nästa Alexander Dale Oen skolas fram!

12.5 x 6.5 x 0.9‐1.2
Inomhus simbassäng med startpallar, banmarkering och simtävlingslinor.

Espoo sjukhus, Helsingfors, Finland

Espoo sjukhus har fått en större tillbyggnad kallad Orkidén. I en av byggnaderna har vi installerat en liten men avancerad terapibassäng med bland annat en höj- och sänkbar mellanbotten.

6.0 x 5.0 x 2.2
Terapibassäng med höj- och sänkbar mellanbotten, från 0,0 till -1,8 m. Terapibassängen innehåller även en parallellogramtrappa, infällbara handledare efter alla bassängväggar, demonterbart skyddsräcke och undervattensfönster med bakomvarande belysning.

Sauda utomhusbad, Sauda, Norge

25 maj 2015 öppnade Saudas nya attraktion ett utomhusbad som ger vibbar om en spansk badstrand – allt enligt Ryfylke lokalavis.

Ø 10.5 x 3.6
Utomhus dykbassäng med klättervägg. Bassängen innehåller även lejdare och undervattensbelysningar.

14.5 x 8.5 x 1.2
Utomhus åretruntbassäng med massor av skön utrustning: sittbänk med luftmassage, sittbänk med hydromassage, stor champagnezon, kraftig bubbelkaskad, trappa med sluss till inomhusbadet och undervattensbelysningar. Allt kan täckas med en pooltäckning.

14 x 3.0 x 0.2 – 0.4
Utomhus barnbassäng, formad lite som en banan, med två små vattenfall och två sprutmunstycken. Bassängen är även förberedd för en större vattenleksak.

Medlefors Hotell, Skellefteå, Sverige

Vi har givit en äldre terapibassäng nytt liv med en stålrenovering.

9.5 x 5.0 x 1.2
Stålrenovering av terapibassäng, med trappa, handledare och undervattensbelysning.

Gotlands Smådjursklinik, Visby, Sverige

Hunden är människans bästa vän. I Visby på Hyveln Zoo kan hundar relaxa i en lyxig hundsimbassäng med undervattensbelysning och glasväggar, allt medan husse och matte tar en latte i cafét vid sidan av.

5.3 x 2.8 x 1.45
Hundterapibassäng med 4 st långa undervattensfönster, ramp, vattenrening och undervattensbelysning. Simning är den mest skonsamma träning man kan ge sin hund. Här erbjuds simning för alla, ung som gammal. Denna träningsform är utmärkt som rehabilitering efter skada men även som förberedning inför tävlingssäsong. Kunder är även välkomna att simma sin hund bara för nöjes skull, många hundar tycker det är väldigt roligt!

 

 

Finstatun II, Ski kommun, Norge

Åldringsvården har fått en ny tillbyggnad och med den en terapibassäng med ramp för lätt användande och en jet swim för simträning. Givetvis även undervattensbelysningar, lejdare och handledare.

12.5 x 10 x 0.9 – 1.6
Terapibassäng för åldringsvård. Utrustad med en ramp med dubbla handledare för lätt användande och jet swim för simträning, samt undervattensbelysningar och lejdare.

Sök