skip to Main Content

Nacka, Sverige

Temporär simbassäng, Nacka Sverige.

25 x 13 x 1.1 – 1.8
Temporär simbassäng med hypermodern vattenrening i container och komplett simtävlingsutrustning; startpallar, banmarkering, simlinor, ryggsim- och tjuvstartutrustning.

En del av bassängen är avdelad med en fast vägg för möjlighet till flera verksamheter i samma bassäng.

Pyramidpräglad botten (som alltid hos oss) för halksäkerhet och ljusbrytning.

Bakgrund
Näckenbadet i Nacka kommun var slitet, därför har Nacka kommun beslutat att en ny simhall ska byggas.
Nackabornas tillgång till simbassäng säkras genom en tillfällig ersättningsbassäng i den provisoriska hallbyggnaden som under 2018 satts upp invid parkeringen vid idrottsplatsen. När den nya simhallen är klar kommer ersättningsbassängen troligtvis att monteras ner.

Eidebakken Skole, Eidebakken, Norge

Eidebakken skola, i närheten av Tromsö, har fått en ny kombinerad terapi- och simträningsbassäng

12.5 x 8.5 x 1.1 – 2.1
Ny sim- och terapibassäng med simtävlingsutrustning, undervattensbelysning och blästrad ramp för enkelt användande.

Pyramidpräglad botten (som alltid hos oss) för halksäkerhet och ljusbrytning. Lock till botteninloppskanaler är även utbytbara FINA banmarkeringar.

Läs mer
Ny kombinerad terapi- och simträningsbassäng

 

Deanu vuodjanhálla – Tana svømmehall, Tana, Norge

Till skolan i Tana, i närheten av Kirkenes, vid ryska gränsen, har uppförts en helt ny simhall med en komplett simtävlingsbassäng.

25 x 12.5 x 1.0 – 1.6
Simbassäng med komplett simtävlingsutrustning; startpallar, vändbrätten, banmarkering, simlinor, ryggsim- och tjuvstartutrustning.

Pyramidpräglad botten (som alltid hos oss) för halksäkerhet och ljusbrytning.

Läs mer
Ny simhall med en komplett simtävlingsbassäng

 

Langodden, Oslo, Norge

Exklusiv specialdesignad infinity privatpool, full med belysning och med dold lamellpooltäckning

12.5 x 3.5 x 1.0 – 1.8
Simbassäng med infinity överloppsränna mot vackra Oslofjorden, färgskiftande belysning i bassängen och en helt ny design med en infälld ljusramp efter bassängens botten. Fullbred trappa i ena kortsidan. Dold lamellpooltäckning under bassängbotten och dubbla skimmer för vintersänkning av vattenytan så att kund kan bada åter runt.

Läs mer
Installation av en exklusiv specialdesignad privatpool

 

Onøy Svømmehall Lurøy, Norge

Skolan på Onøy har fått en tillbyggnad med en mindre simtävlingsbassäng med både startpallar, banmarkeringar och simlinor, kanske är det här Norges nästa Alexander Dale Oen skolas fram!

12.5 x 6.5 x 0.9‐1.2
Inomhus simbassäng med startpallar, banmarkering och simtävlingslinor.

Muurame Gymnasieskola, Muurame, Finland

Hela simhallen i Muurame skola har genomgått en komplett renovering. De har nu en ny stålrenoverad simbassäng för kommande generationer av skolbarn.

25 x 8 x 1.2 – 1.95
Stålbeklädnad av befintlig simtävlingsbassäng inomhus. Simbassängen är försedd med banmakering, startpallar, full simtävlingsutrustning, trappa och lejdare. Vid renoveringen försågs bassängen även med 10 st undervattensfönster och belysning.

Framo Sjølivet, Bergen, Norge

Frond Mohn, ägare av Frank Mohn AS (vid byggnationen) ville ge de lokala simklubbarna en större möjlighet till en bra tävlingsbassäng – så han beställde en till deras nya huvudkontor!

25 x 8.5 x 1.3 – 1.8
Simtävlingsbassäng med två hela infinitysidor mot den vackra havsvyn. Simbassängen Simbassängen är försedd med banmakering, startpallar, vändbrätten, full simtävlingsutrustning, undervattensbelysning och lejdare.

Hjellestad, Bergen, Norge

Kunden byggde till sin villa med ett relax och poolrum. Här har vi installerat en lyxig inomhus simbassäng med infinity överloppsränna klädd med sten och dold lamellpooltäckning. Mycket fokus lades på dolda lösningar och exklusiv belysning med många små ljuspunkter.

12.5×4.5/3.5×1.5
Inomhus simbassäng med infinity överloppsränna klädd med sten, undervattensbelysning (både simbelysning och stämningsbelysning) och lamellpooltäckning med motoriserat lock, dold under bassängbotten.

Ollerup Gymnastikhögskola, Danmark

Danmarks äldsta utomhusbassäng, från 1923, skulle renoveras vann vi upphandlingen med moderat Capex och låg Opex. En avancerad renovering på grund av bassängen ovanliga former. Vi gjorde även en dold förlängning av bassängen för en ny komplettering med lamellpooltäckning för åretruntbruk.

27 x 12.5 x 1.2–4.5
Stålrenovering och rekonstruktion av Danmarks äldsta utomhusbassäng. Komplett med stenklädda överloppsrännor, simtävlingsutrustning, undervattensbelysning och lamellpooltäckning dold i bassängväggen.

Ängelholm, Sverige

I samarbete med Peab förvandlade vi en före detta Willys matbutik till en simtävlingsbassäng för de lokala simklubbarna. Bassängen vi installerade är en anrik tävlingsbassäng vilken har huserat kortbane-VM i Hong Kong och Göteborg samt EM i Riesa, Tyskland.

25 x 13 x 1.1 – 1.8
Tillfällig tävlingsbassäng, planerad att användas i 5 år. Utrustad med banmakering, startpallar, integrerade vändbrätten, full simtävlingsutrustning och lejdare, samt givetvis en komplett vattenrening.

Finstatun II, Ski kommun, Norge

Åldringsvården har fått en ny tillbyggnad och med den en terapibassäng med ramp för lätt användande och en jet swim för simträning. Givetvis även undervattensbelysningar, lejdare och handledare.

12.5 x 10 x 0.9 – 1.6
Terapibassäng för åldringsvård. Utrustad med en ramp med dubbla handledare för lätt användande och jet swim för simträning, samt undervattensbelysningar och lejdare.

Ludvika Simhall, Sverige

Bassängen från 1966 var i behov av renovering då kakel hade börjat släppa. SteelPool Sweden AB vann upphandlingen att stålrenovera bassängen. Vi gjorde även en komplettering med professionella undervattensbelysningar från Wibre.

25 x 12.5 x 1.2 – 4.1
Stålrenovering av simtävlingsbassäng, inklusive banmarkeringar, simtävlingsutrustning och 20 st professionella undervattensbelysningar.

Sök