skip to Main Content

Rindalshuset, Rindal, Norge

Flerbrukshuset Rindalshuset i Rindal har fått en efterlängtad uppfräschning av sin kombinerade terapi- och simträningsbassäng.

12.5 x 10.5 x 0.9 – 1.6
Sim- och terapibassäng med förhöjda kortsidor, trappa och lejdare.

Den underliggande bassängen läckte och kunden var inte helt nöjd med den sänkta vattenytan och vattendjupet.

Vi har installerat en ny bassäng i den befintliga, lyft vattenytan till golvnivå och givit den nya bassängen en modern flödeskapacitet med renat och fräscht badvatten.

Läs mer
Uppfräschning av kombinerade terapi‐ och simträningsbassäng

 

Parkbadet, Sandviken, Sverige

Simhallens terapibassäng är renoverad med en ny bassäng och en höj‐ och sänkbar mellanbotten. I totalentreprenaden ingick även borttagande av befintlig bassäng samt renovering av hela terapirummet.

11.6 x 7.0 x 2.0
Terapibassäng med höj‐ och sänkbar mellanbotten, från 0,0 till ‐1,8 m. Terapibassängen innehåller även en parallellogramtrappa, ett lyftplan för en rullstol, infällbara handledare efter bassängväggar och 10 st undervattensbelysningar.

Muurame Gymnasieskola, Muurame, Finland

Hela simhallen i Muurame skola har genomgått en komplett renovering. De har nu en ny stålrenoverad simbassäng för kommande generationer av skolbarn.

25 x 8 x 1.2 – 1.95
Stålbeklädnad av befintlig simtävlingsbassäng inomhus. Simbassängen är försedd med banmakering, startpallar, full simtävlingsutrustning, trappa och lejdare. Vid renoveringen försågs bassängen även med 10 st undervattensfönster och belysning.

Ollerup Gymnastikhögskola, Danmark

Danmarks äldsta utomhusbassäng, från 1923, skulle renoveras vann vi upphandlingen med moderat Capex och låg Opex. En avancerad renovering på grund av bassängen ovanliga former. Vi gjorde även en dold förlängning av bassängen för en ny komplettering med lamellpooltäckning för åretruntbruk.

27 x 12.5 x 1.2–4.5
Stålrenovering och rekonstruktion av Danmarks äldsta utomhusbassäng. Komplett med stenklädda överloppsrännor, simtävlingsutrustning, undervattensbelysning och lamellpooltäckning dold i bassängväggen.

Havsvidden Spa & konferens Geta, Åland

Stålrenovering av en vacker utomhuspool med fantastisk infinitykant mot Ålands skärgård.

5.2 x 4 x 1.6
Stålbeklädnad av befintlig utomhusbassäng. I bassängen installerade vi även undervattensbelysning sittbänk och pooltäckning.

Frötuna Gård & Retreat, Sverige

När herrgården Frötuna Gård & Retreat skulle kompletteras med en spaanläggning fick vi möjligheten att designa och leverera den anpassade spapoolen, vilken delvis är placerad i befintlig betongbassäng.

5.9 x 4.6 x 1.1 – 1.4
Utomhus spapool med infinity överloppsränna dold under kunds träaltan, undervattensbelysning, jet swim och dold lamellpooltäckning.

Ludvika Simhall, Sverige

Bassängen från 1966 var i behov av renovering då kakel hade börjat släppa. SteelPool Sweden AB vann upphandlingen att stålrenovera bassängen. Vi gjorde även en komplettering med professionella undervattensbelysningar från Wibre.

25 x 12.5 x 1.2 – 4.1
Stålrenovering av simtävlingsbassäng, inklusive banmarkeringar, simtävlingsutrustning och 20 st professionella undervattensbelysningar.

Sök