skip to Main Content

Kurorten Mösseberg, Falköping, Sverige

Kurorten Mösseberg, Falköping, Sverige.

5.5 x 2.5 x 0.6
Lugn stilla varmpool med japansk design

3.4 x 3.1 x 1.0
Spapool med U-sittbänk och undervattensbelysning

Eriksdalsbadet, Sverige

3 st bubbelpooler med bubbel och sprut

Ø 2.9 x 1.0
2 st större bubbelpooler, vardera innehållande undervattensbelysningar, 6 sittplatser med hydromassage och 5 sittplatser med luftmassage.

Ø 2.7 x 1.0
1 st lite mindre bubbelpool med undervattensbelysningar, 5 sittplatser med hydromassage och 4 sittplatser med luftmassage.

Bubbelpoolerna är helt tillverkade i rostfritt stål. De tillverkades i ett stycke och kranades in helt färdiga, det enda vi inte levererade var vattnet.

Vastmäki, Finland

Simbassäng med dolt pooltäckningsmagasin i bassängväggen och en välisolerad kallvattenpool efter ett besök i den obligatoriska saunan.

12.5 x 3.5 x 1.2–1.5
Simbassäng med trappa, handledare, lejdare, undervattensbelysning och dolt pooltäckningsmagasin i bassängväggen.

0.8 x 0.8 x 1.3
Kallvattenpool med lejdare och undervattensbelysning.

Medlefors Hotell, Skellefteå, Sverige

Vi har givit en äldre terapibassäng nytt liv med en stålrenovering.

9.5 x 5.0 x 1.2
Stålrenovering av terapibassäng, med trappa, handledare och undervattensbelysning.

Gotlands Smådjursklinik, Visby, Sverige

Hunden är människans bästa vän. I Visby på Hyveln Zoo kan hundar relaxa i en lyxig hundsimbassäng med undervattensbelysning och glasväggar, allt medan husse och matte tar en latte i cafét vid sidan av.

5.3 x 2.8 x 1.45
Hundterapibassäng med 4 st långa undervattensfönster, ramp, vattenrening och undervattensbelysning. Simning är den mest skonsamma träning man kan ge sin hund. Här erbjuds simning för alla, ung som gammal. Denna träningsform är utmärkt som rehabilitering efter skada men även som förberedning inför tävlingssäsong. Kunder är även välkomna att simma sin hund bara för nöjes skull, många hundar tycker det är väldigt roligt!

 

 

Havsvidden Spa & konferens Geta, Åland

Stålrenovering av en vacker utomhuspool med fantastisk infinitykant mot Ålands skärgård.

5.2 x 4 x 1.6
Stålbeklädnad av befintlig utomhusbassäng. I bassängen installerade vi även undervattensbelysning sittbänk och pooltäckning.

Lanna Lodge Golfresort, Vintrosa

Den gamla spapoolen hade gjort sitt och valet föll på en lyxig kundanpassad spapool med både massage, sköna sittbänkar och undervattensbelysning.

2.7 x 2.5 x 1.2
Utomhus spapool med massage, sköna sittbänkar och undervattensbelysning.

Frötuna Gård & Retreat, Sverige

När herrgården Frötuna Gård & Retreat skulle kompletteras med en spaanläggning fick vi möjligheten att designa och leverera den anpassade spapoolen, vilken delvis är placerad i befintlig betongbassäng.

5.9 x 4.6 x 1.1 – 1.4
Utomhus spapool med infinity överloppsränna dold under kunds träaltan, undervattensbelysning, jet swim och dold lamellpooltäckning.

Camp Ripan, Kiruna, Sverige

Vi har valt att inte bygga bort vintern, vi har byggt in den. I vårt Aurora Spa kan du röra dig mellan inne och ute, mellan värme och kyla, mellan snö och vatten, mellan mörker och ljus. Sitt inomhus och blicka ut över de vintervita vidderna genom panoramafönstren eller känn polarvintern smeka dig på kinderna när du sitter i det ljuvligt varma vattnet i vår utomhuspool. Och är turen med dig får du också se ett färgsprakande norrsken dansa på den sammetssvarta stjärnhimlen. Därav namnet, Aurora Spa.

Camp Ripan

8.0 x 3.0 x 0.6
Inomhus friforms spapool med infinity ränna mot glasfasad. Vit undervattensbelysning i bassängvägg och RGB färgskiftande i botten för att skapa illusion av norrsken.

3.6 x 3.6 x 1.25
Utomhus spapool med sittbänkar för skön sittställning när synen av norrsken njuts. Undervattensbelysning, helisolerade väggar och botten, lamellpooltäckning och ett termolock för de kalla nätterna.

Sök