skip to Main Content

Nacka, Sverige

Temporär simbassäng, Nacka Sverige.

25 x 13 x 1.1 – 1.8
Temporär simbassäng med hypermodern vattenrening i container och komplett simtävlingsutrustning; startpallar, banmarkering, simlinor, ryggsim- och tjuvstartutrustning.

En del av bassängen är avdelad med en fast vägg för möjlighet till flera verksamheter i samma bassäng.

Pyramidpräglad botten (som alltid hos oss) för halksäkerhet och ljusbrytning.

Bakgrund
Näckenbadet i Nacka kommun var slitet, därför har Nacka kommun beslutat att en ny simhall ska byggas.
Nackabornas tillgång till simbassäng säkras genom en tillfällig ersättningsbassäng i den provisoriska hallbyggnaden som under 2018 satts upp invid parkeringen vid idrottsplatsen. När den nya simhallen är klar kommer ersättningsbassängen troligtvis att monteras ner.

Eidebakken Skole, Eidebakken, Norge

Eidebakken skola, i närheten av Tromsö, har fått en ny kombinerad terapi- och simträningsbassäng

12.5 x 8.5 x 1.1 – 2.1
Ny sim- och terapibassäng med simtävlingsutrustning, undervattensbelysning och blästrad ramp för enkelt användande.

Pyramidpräglad botten (som alltid hos oss) för halksäkerhet och ljusbrytning. Lock till botteninloppskanaler är även utbytbara FINA banmarkeringar.

Läs mer
Ny kombinerad terapi- och simträningsbassäng

 

Deanu vuodjanhálla – Tana svømmehall, Tana, Norge

Till skolan i Tana, i närheten av Kirkenes, vid ryska gränsen, har uppförts en helt ny simhall med en komplett simtävlingsbassäng.

25 x 12.5 x 1.0 – 1.6
Simbassäng med komplett simtävlingsutrustning; startpallar, vändbrätten, banmarkering, simlinor, ryggsim- och tjuvstartutrustning.

Pyramidpräglad botten (som alltid hos oss) för halksäkerhet och ljusbrytning.

Läs mer
Ny simhall med en komplett simtävlingsbassäng

 

Langodden, Oslo, Norge

Exklusiv specialdesignad infinity privatpool, full med belysning och med dold lamellpooltäckning

12.5 x 3.5 x 1.0 – 1.8
Simbassäng med infinity överloppsränna mot vackra Oslofjorden, färgskiftande belysning i bassängen och en helt ny design med en infälld ljusramp efter bassängens botten. Fullbred trappa i ena kortsidan. Dold lamellpooltäckning under bassängbotten och dubbla skimmer för vintersänkning av vattenytan så att kund kan bada åter runt.

Läs mer
Installation av en exklusiv specialdesignad privatpool

 

Rindalshuset, Rindal, Norge

Flerbrukshuset Rindalshuset i Rindal har fått en efterlängtad uppfräschning av sin kombinerade terapi- och simträningsbassäng.

12.5 x 10.5 x 0.9 – 1.6
Sim- och terapibassäng med förhöjda kortsidor, trappa och lejdare.

Den underliggande bassängen läckte och kunden var inte helt nöjd med den sänkta vattenytan och vattendjupet.

Vi har installerat en ny bassäng i den befintliga, lyft vattenytan till golvnivå och givit den nya bassängen en modern flödeskapacitet med renat och fräscht badvatten.

Läs mer
Uppfräschning av kombinerade terapi‐ och simträningsbassäng

 

Sauda utomhusbad, Sauda, Norge

25 maj 2015 öppnade Saudas nya attraktion ett utomhusbad som ger vibbar om en spansk badstrand – allt enligt Ryfylke lokalavis.

Ø 10.5 x 3.6
Utomhus dykbassäng med klättervägg. Bassängen innehåller även lejdare och undervattensbelysningar.

14.5 x 8.5 x 1.2
Utomhus åretruntbassäng med massor av skön utrustning: sittbänk med luftmassage, sittbänk med hydromassage, stor champagnezon, kraftig bubbelkaskad, trappa med sluss till inomhusbadet och undervattensbelysningar. Allt kan täckas med en pooltäckning.

14 x 3.0 x 0.2 – 0.4
Utomhus barnbassäng, formad lite som en banan, med två små vattenfall och två sprutmunstycken. Bassängen är även förberedd för en större vattenleksak.

Voss, Norge

I nybyggd ”fjällstuga” med gym och relax har vi installerat en lyxig inomhus simbassäng med infinity överloppsränna klädd med sten, undervattensbelysning och dold lamellpooltäckning.

16.67×4.0x1.0 – 1.8
Inomhus simbassäng med infinity överloppsränna klädd med sten, undervattensbelysning (både vit och RGB färgskiftande) och lamellpooltäckning dold i bassängväggen.

Muurame Gymnasieskola, Muurame, Finland

Hela simhallen i Muurame skola har genomgått en komplett renovering. De har nu en ny stålrenoverad simbassäng för kommande generationer av skolbarn.

25 x 8 x 1.2 – 1.95
Stålbeklädnad av befintlig simtävlingsbassäng inomhus. Simbassängen är försedd med banmakering, startpallar, full simtävlingsutrustning, trappa och lejdare. Vid renoveringen försågs bassängen även med 10 st undervattensfönster och belysning.

Framo Sjølivet, Bergen, Norge

Frond Mohn, ägare av Frank Mohn AS (vid byggnationen) ville ge de lokala simklubbarna en större möjlighet till en bra tävlingsbassäng – så han beställde en till deras nya huvudkontor!

25 x 8.5 x 1.3 – 1.8
Simtävlingsbassäng med två hela infinitysidor mot den vackra havsvyn. Simbassängen Simbassängen är försedd med banmakering, startpallar, vändbrätten, full simtävlingsutrustning, undervattensbelysning och lejdare.

Ollerup Gymnastikhögskola, Danmark

Danmarks äldsta utomhusbassäng, från 1923, skulle renoveras vann vi upphandlingen med moderat Capex och låg Opex. En avancerad renovering på grund av bassängen ovanliga former. Vi gjorde även en dold förlängning av bassängen för en ny komplettering med lamellpooltäckning för åretruntbruk.

27 x 12.5 x 1.2–4.5
Stålrenovering och rekonstruktion av Danmarks äldsta utomhusbassäng. Komplett med stenklädda överloppsrännor, simtävlingsutrustning, undervattensbelysning och lamellpooltäckning dold i bassängväggen.

Ängelholm, Sverige

I samarbete med Peab förvandlade vi en före detta Willys matbutik till en simtävlingsbassäng för de lokala simklubbarna. Bassängen vi installerade är en anrik tävlingsbassäng vilken har huserat kortbane-VM i Hong Kong och Göteborg samt EM i Riesa, Tyskland.

25 x 13 x 1.1 – 1.8
Tillfällig tävlingsbassäng, planerad att användas i 5 år. Utrustad med banmakering, startpallar, integrerade vändbrätten, full simtävlingsutrustning och lejdare, samt givetvis en komplett vattenrening.

Finstatun II, Ski kommun, Norge

Åldringsvården har fått en ny tillbyggnad och med den en terapibassäng med ramp för lätt användande och en jet swim för simträning. Givetvis även undervattensbelysningar, lejdare och handledare.

12.5 x 10 x 0.9 – 1.6
Terapibassäng för åldringsvård. Utrustad med en ramp med dubbla handledare för lätt användande och jet swim för simträning, samt undervattensbelysningar och lejdare.

Sök