skip to Main Content

Kurorten Mösseberg, Falköping, Sverige

Kurorten Mösseberg, Falköping, Sverige.

5.5 x 2.5 x 0.6
Lugn stilla varmpool med japansk design

3.4 x 3.1 x 1.0
Spapool med U-sittbänk och undervattensbelysning

Langodden, Oslo, Norge

Exklusiv specialdesignad infinity privatpool, full med belysning och med dold lamellpooltäckning

12.5 x 3.5 x 1.0 – 1.8
Simbassäng med infinity överloppsränna mot vackra Oslofjorden, färgskiftande belysning i bassängen och en helt ny design med en infälld ljusramp efter bassängens botten. Fullbred trappa i ena kortsidan. Dold lamellpooltäckning under bassängbotten och dubbla skimmer för vintersänkning av vattenytan så att kund kan bada åter runt.

Läs mer
Installation av en exklusiv specialdesignad privatpool

 

Vastmäki, Finland

Simbassäng med dolt pooltäckningsmagasin i bassängväggen och en välisolerad kallvattenpool efter ett besök i den obligatoriska saunan.

12.5 x 3.5 x 1.2–1.5
Simbassäng med trappa, handledare, lejdare, undervattensbelysning och dolt pooltäckningsmagasin i bassängväggen.

0.8 x 0.8 x 1.3
Kallvattenpool med lejdare och undervattensbelysning.

Voss, Norge

I nybyggd ”fjällstuga” med gym och relax har vi installerat en lyxig inomhus simbassäng med infinity överloppsränna klädd med sten, undervattensbelysning och dold lamellpooltäckning.

16.67×4.0x1.0 – 1.8
Inomhus simbassäng med infinity överloppsränna klädd med sten, undervattensbelysning (både vit och RGB färgskiftande) och lamellpooltäckning dold i bassängväggen.

Gotlands Smådjursklinik, Visby, Sverige

Hunden är människans bästa vän. I Visby på Hyveln Zoo kan hundar relaxa i en lyxig hundsimbassäng med undervattensbelysning och glasväggar, allt medan husse och matte tar en latte i cafét vid sidan av.

5.3 x 2.8 x 1.45
Hundterapibassäng med 4 st långa undervattensfönster, ramp, vattenrening och undervattensbelysning. Simning är den mest skonsamma träning man kan ge sin hund. Här erbjuds simning för alla, ung som gammal. Denna träningsform är utmärkt som rehabilitering efter skada men även som förberedning inför tävlingssäsong. Kunder är även välkomna att simma sin hund bara för nöjes skull, många hundar tycker det är väldigt roligt!

 

 

Framo Sjølivet, Bergen, Norge

Frond Mohn, ägare av Frank Mohn AS (vid byggnationen) ville ge de lokala simklubbarna en större möjlighet till en bra tävlingsbassäng – så han beställde en till deras nya huvudkontor!

25 x 8.5 x 1.3 – 1.8
Simtävlingsbassäng med två hela infinitysidor mot den vackra havsvyn. Simbassängen Simbassängen är försedd med banmakering, startpallar, vändbrätten, full simtävlingsutrustning, undervattensbelysning och lejdare.

Hjellestad, Bergen, Norge

Kunden byggde till sin villa med ett relax och poolrum. Här har vi installerat en lyxig inomhus simbassäng med infinity överloppsränna klädd med sten och dold lamellpooltäckning. Mycket fokus lades på dolda lösningar och exklusiv belysning med många små ljuspunkter.

12.5×4.5/3.5×1.5
Inomhus simbassäng med infinity överloppsränna klädd med sten, undervattensbelysning (både simbelysning och stämningsbelysning) och lamellpooltäckning med motoriserat lock, dold under bassängbotten.

Havsvidden Spa & konferens Geta, Åland

Stålrenovering av en vacker utomhuspool med fantastisk infinitykant mot Ålands skärgård.

5.2 x 4 x 1.6
Stålbeklädnad av befintlig utomhusbassäng. I bassängen installerade vi även undervattensbelysning sittbänk och pooltäckning.

Østbanehallen Oslo S, Norge

När Oslo centralstations äldsta anrika del skulle renoveras fick SteelPool Sweden AB möjligheten att leverera och installera tre specialanpassade vattenspeglar.

3 st Specialanpassade vattenspeglar, totalt 130 m2.

Frötuna Gård & Retreat, Sverige

När herrgården Frötuna Gård & Retreat skulle kompletteras med en spaanläggning fick vi möjligheten att designa och leverera den anpassade spapoolen, vilken delvis är placerad i befintlig betongbassäng.

5.9 x 4.6 x 1.1 – 1.4
Utomhus spapool med infinity överloppsränna dold under kunds träaltan, undervattensbelysning, jet swim och dold lamellpooltäckning.

Camp Ripan, Kiruna, Sverige

Vi har valt att inte bygga bort vintern, vi har byggt in den. I vårt Aurora Spa kan du röra dig mellan inne och ute, mellan värme och kyla, mellan snö och vatten, mellan mörker och ljus. Sitt inomhus och blicka ut över de vintervita vidderna genom panoramafönstren eller känn polarvintern smeka dig på kinderna när du sitter i det ljuvligt varma vattnet i vår utomhuspool. Och är turen med dig får du också se ett färgsprakande norrsken dansa på den sammetssvarta stjärnhimlen. Därav namnet, Aurora Spa.

Camp Ripan

8.0 x 3.0 x 0.6
Inomhus friforms spapool med infinity ränna mot glasfasad. Vit undervattensbelysning i bassängvägg och RGB färgskiftande i botten för att skapa illusion av norrsken.

3.6 x 3.6 x 1.25
Utomhus spapool med sittbänkar för skön sittställning när synen av norrsken njuts. Undervattensbelysning, helisolerade väggar och botten, lamellpooltäckning och ett termolock för de kalla nätterna.

Sök